Ο κόσμος αγοράζει, έστω, για το καλό το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Ο κόσμος αγοράζει, έστω, για το καλό το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Την τιμητική του έχει για ακόμα μια χρονιά το πρωτοχρονιάτικο λαχείο που κληρώνει σήμερα, με τους λαχειοπώλες να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την κίνηση, καθώς πολλοί αγοράζουν, έστω, για το καλό!
Άλλωστε, όποιος αγοράζει ένα λαχείο που μοιράζει εκατομμύρια ευρώ μπορεί για κάποιες ώρες να ονειρεύεται και να σχεδιάζει τι θα κάνει αν τα κερδίσει.
Αν όχι, έστω για κάποιες ώρες πονοκεφάλιασε με τη διαχείριση των εκατομμυρίων που ίσως αποκτούσε!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους λαχειοπώλες, που πλέον έχουν μειωθεί κατά πολύ στην Καλαμάτα, μεγάλη ήταν η ζήτηση και του Λαϊκού Λαχείου, αφού κι αυτό στην τελευταία κλήρωση μοίρασε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κατερίνα Κονταργύρη
Το χριστουγεννιάτικο λαχείο κλήρωσε ήδη, μας είπε η Κατερίνα Κονταργύρη, με τον κόσμο αυτή τη φορά να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για το συγκεκριμένο, διότι μοίρασε 2 εκατομμύρια ευρώ η πεντάδα, συμπεραίνοντας ότι ο κόσμος πάει για τα πολλά χρήματα.
Σχετικά με το πρωτοχρονιάτικο λαχείο, κοστίζει και φέτος 5 ευρώ ανά κομμάτι, που κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όλη η πεντάδα κερδίζει 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι αγοραστές του λαχείου είναι όλων των ηλικιών, ενώ πολλοί το επιλέγουν και ως δώρο.
Όσο για το πώς κάνουν την επιλογή, υπάρχουν αυτοί που είδαν κάτι στον ύπνο τους και θέλουν το συγκεκριμένο νούμερο, υπάρχουν αυτοί που κλείνουν τα μάτια και τραβάνε, άλλοι ζητούν από τον υπάλληλο να διαλέξει για αυτούς, ενώ η ίδια θεωρεί ότι η τύχη είναι τυφλή και αν είναι να σου τύχει, θα σου τύχει.

Ευαγγελία Γαϊτάνη
Ευχαριστημένη με την κίνηση είναι και η Ευαγγελία Γαϊτάνη, σχολιάζοντας πως έχει αυξηθεί, ενώ αναμένει κορύφωση λίγο πριν από την κλήρωση.
Ο κόσμος, μας είπε, ελπίζει για κάτι καλύτερο και έτσι αγοράζει το λαχείο του. Όσο για τους λαχειοπώληδες της Καλαμάτας, πλέον έχουν παραμείνει ελάχιστοι και, μάλιστα, μετρημένοι στα δάχτυλα των δυο χεριών.

Δημήτρης Καράγιωργας
Πολύ ικανοποιημένος δήλωσε ο Δημήτρης Καράγιωργας, που φέτος πουλά τα λαχεία του στον πεζόδρομο της Αριστομένους. Όπως είπε, ο κόσμος θα πάρει το λαχείο του, αφού για πολλούς είναι έθιμο, ενώ σχολίασε πως άλλοι επιλέγουν στην τύχη, ενώ αρκετοί επιζητούν συγκεκριμένα νούμερα.

Γιώργος Αβραμίδης
Ο τελευταίος λαχειοπώλης που καταφέραμε να εντοπίσουμε χθες ήταν ο Γιώργος Αβραμίδης, που επίσης βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αριστομένους. Όπως μας είπε, λοιπόν, αυτές τις ημέρες υπάρχει κίνηση στα λαχεία και τα επιλέγουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, κυρίως όμως αγοράζουν ένα κομμάτι και όχι πεντάδα.

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Υ.Γ.: Από εμάς καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα υγεία