Έντονο ενδιαφέρον επαγγελματιών της Κυπαρισσίας σε ενημέρωση για προγράμματα ΕΣΠΑ


Με έντονο ενδιαφέρον επαγγελματιών της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων & Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας (εμπόριο – εστίαση – εκπαίδευση)» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος»!
Την παρουσίαση των προγραμμάτων έκαναν ο Θανάσης Κυριαζόπουλος, ο Γιώργος Βασιλόπουλος και η Ελένη Διακουμογιαννοπούλου από την «Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων». Ειδικότερα, έγινε παρουσίαση δύο προγραμμάτων που αφορούν επιχειρήσεις στους τομείς: Βιομηχανία Τροφίμων, Χονδρικό εμπόριο & λιανικό εμπόριο, Πολιτιστικό και Δημιουργικό, Υλικά / Κατασκευές, Τεχνολογίες Πληροφορικής, Ενέργεια, Περιβάλλον, Υγεία / Φάρμακα, Εστίαση, Εκπαίδευση.
 
Ευχαριστίες
Σχετικά σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου αναφέρεται: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και υποστήριξαν την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας με θέμα “Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ”.
Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε και να στηρίζουμε την προσπάθεια επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σκοπός και στόχος μας η εξέλιξη, η αλληλεγγύη και η πρόοδος! Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμβούλους επιχειρήσεων Θανάση Κυριαζόπουλο, Γιώργο Βασιλόπουλο και Ελένη Διακουμογιαννοπούλου από την “Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων” για την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή τους!
Το 2019 ας είναι μια χρονιά πραγματικής εξέλιξης και δημιουργίας για όλους! Και αυτή τη χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας, παίρνουμε πρωτοβουλίες και δημιουργούμε για την αγορά και την πόλη μας!».
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Τερζής, σημειώνει: «Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την πρώτη μας προσπάθεια για ενημέρωση και βελτίωση μέσω της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήσαμε με θέμα “Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ”. Με γεμίζει χαρά να βλέπω τη μεγάλη ανταπόκριση σε τέτοιες προσπάθειες, παρ’ όλα τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες ως επιχειρήσεις στην περιοχή. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες εποικοδομητικές και ουσιαστικές συναντήσεις. Οφείλουμε να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής! Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου