«Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση στην Καλαμάτα με αμηχανία Κατρούγκαλου και αποθέωση από τον κόσμο! (βίντεο & φωτογραφίες)


Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας «έστειλε» το δικό της μήνυμα, παιανίζοντας το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκειας της παρέλασης της 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι την κυβέρνηση εκπροσωπούσε ο Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος …υποδέχθηκε με αμηχανία το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός από το πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση , ο οποίοι καταχειροκρότησαν τη δημοτική φιλαρμονική Καλαμάτας.
Να προσθέσουμε πως μικρή μερίδα πολιτών κοντά στα επίσημα, παρακολούθησε την παρέλαση με σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Υπουργού αμέσως μετά την παρέλαση σημειώθηκε μικροαπρόοπτο με γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε στον Υπουργό και απομακρύνθηκε άμεσα από άνδρες της ασφάλειας. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στις δηλώσεις του έδωσε απαντήσεις τόσο για την επίμαχη δήλωση Τσιρώνη για το Καστελόριζο , όσο και για την «προκλητική» δήλωση Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/Z7kL9_Ayq24

https://youtu.be/wqF8rMcWN9E