Τρέχων ταξιδιωτικός οδηγός της Καλαμάτας για την υποστήριξη του τουρισμού

Τρέχων ταξιδιωτικός οδηγός της Καλαμάτας για την υποστήριξη του τουρισμού

Τα αξιοθέατα της πόλης δείχνει στους αναγνώστες ο Άρης Πουλακίδας και δίνει συμβουλές για να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την Καλαμάτα.
Ο «ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» που επιμελείται ξεχωρίζει για τις συμπαγείς περιγραφές και τις “Insider” συμβουλές, σημάδια  από ιστορικά γεγονότα και ανθρώπους, που καθιστούν την παραμονή για τους επισκέπτες στην πόλη ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και διαρκή.
Εκτός από τα highlights της πόλης, καθοδηγεί τους αναγνώστες σε άλλα αξιοθέατα. Ο αναγνώστης λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με:
-τη ρομαντική ατμόσφαιρα στο Ιστορικό Κέντρο
-τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ
-τα ιστορικά κτήρια και τις πλατείες στο κέντρο  
-τη μαρίνα και τις ταβέρνες
-την παραλία μήκους 2,5 χιλιομέτρων με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας
-τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες
-τα τουριστικά αξιοθέατα για ένα ταξίδι στο περιβάλλον.
Ο «Οδηγός πόλης της Καλαμάτας» είναι γραμμένος στα γερμανικά, ενώ μεταφράσεις σχεδιάζονται στα ελληνικά και τα αγγλικά.
Η πρώτη έκδοση διατίθεται δωρεάν στο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσσηνίας και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και καταστήματα – ένα δώρο από το συγγραφέα για την υποστήριξη και προώθηση του τουρισμού στην πόλη.
Εναλλακτικά, ο «Οδηγός πόλης Καλαμάτας» του Άρη Πουλακίδα μπορεί τώρα να αγοραστεί ως ebook στο Amazon Kindle υπό το ISBN 9783982097718 ή ως βιβλίο στο ISBN 9783748547778.
 
Σχετικά με το συγγραφέα
Ο Άρης Πουλακίδας γεννήθηκε το 1964. Το μεγάλο πάθος του είναι το δεύτερο σπίτι του στην Ελλάδα. Για τις τελευταίες πέντε δεκαετίες ταξίδεψε πρώτα με τους γονείς και τον αδελφό του, αργότερα με τη σύζυγό του, στη φιλόξενη χώρα με τα χιλιάδες νησιά στη Μεσόγειο. Με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση έχει γράψει τον «πρώτο οδηγό πόλης» για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, Καλαμάτα.