Ο Θανάσης Βασιλόπουλος νέος Δήμαρχος Καλαμάτας!

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος νέος Δήμαρχος Καλαμάτας!

Βραδιά “θρίλερ” και μάχη “στήθος” με “στήθος” με τον Βασίλη Κοσμόπουλο
Ο 48χρονος Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας, που θα διαδεχθεί τον Παναγιώτη Νίκα, ύστερα από 13 χρόνια στο “τιμόνι” του Δήμου Καλαμάτας.
Η εκλογική “βραδιά” δεν ήταν για “καρδιακούς” καθώς εξελίχθηκε σε “θρίλερ” που κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με συνολική διαφορά 280 ψήφων.
Ο “χαμένος” της αποψινής βραδιάς έκανε ένα εντυπωσιακό “come back” σε ψήφους σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ειδικά στις αστικές περιοχές της Καλαμάτας, που υπερκάλυψε το “χαμένο” έδαφος της α΄ Κυριακής και βρέθηκε μπροστά από τον αντίπαλο  του.  
Η “περιφέρεια” όμως του δήμου, ήταν αυτή που έγειρε την “πλάστιγγα” και έδωσε τη νίκη τελικά στον Θανάση Βασιλόπουλο.
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας έφθασε στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Πολυχάρους μέσα σε αποθέωση από τους εκατοντάδες φίλους του συνδυασμού που βρίσκονταν εκεί .
Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενωτικός σημειώνοντας ότι απόψε κέρδισε η Καλαμάτα. Λίγα μέτρα πιο μακριά στην οδό Πολυχάρους, επικρατούσε ένα “κοντράστ” συναισθημάτων από τους φίλους του Βασίλη Κοσμόπουλου, που είδαν το συνδυασμό “Καλαμάτα Μπροστά” , να ανακάμπτει από την α’ Κυριακή , όχι όσο όμως χρειαζόταν για να κερδίσει το δήμο.
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, επισκέφθηκε το γραφείο του Θανάση Βασιλόπουλο τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του.