Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας με Παυλίδη, Αγγελάκα, Μάλαμα, Nightstalker, Villagers of Ioannina κ.α.

Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας με Παυλίδη, Αγγελάκα, Μάλαμα, Nightstalker, Villagers of Ioannina κ.α.

Από την Παρασκευή 26/7 έως την Κυριακή 28/7
 
Πέρυσι γιόρτασε τα 10 του χρόνια και φέτος το 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας αλλάζει, μεγαλώνει και μεταμορφώνεται σε μια εκδήλωση με πλούσιο περιεχόμενο, που θα αφήσει εποχή στην πόλη της Καλαμάτας!
Ξεκίνησε το 2008, ως ένα εθελοντικό φεστιβάλ του οργανισμού νεολαίας και εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ., με σκοπό να προσφέρει ανοικτό πεδίο έκφρασης στις τέχνες και τα αθλήματα του δρόμου. Μουσικές, γκράφιτι, skates, streetdance και θέατρο έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Μέσα στα χρόνια, ωστόσο, από ένα μικρό φεστιβάλ που έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, σε μια παραμελημένη πλατεία της πόλης, μετατράπηκε σε ένα διεθνές 4ήμερο διεθνές φεστιβάλ, από το οποίο περνούν συνολικά περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν το τιμητικό σήμα της EFFE και η ένταξή του στη μεγάλη οικογένεια των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, μια πολύ σημαντική διάκριση και αναγνώριση του έργου του.
Όσο και να μεγάλωσε όμως, το φεστιβάλ κρατά αναλλοίωτες τις αρχικές του αξίες και συνεχίζει, πάντοτε με κύριο στόχο του να δώσει στις τέχνες του δρόμου τη θέση που τους αρμόζει.
 
Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας πάει στον Άρι!
Σε ένα ειδυλλιακό μέρος, δίπλα από το φράγμα Παμίσου και στο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου, θα λάβει μέρος το μεγαλύτερο γεγονός αυτού του καλοκαιριού!
Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, SocialWaste και 6 ακόμη σχήματα θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως αθλήματα στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, dirtbikes, ολοήμερα πάρτυ, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πάρα πολλά άλλα, όπως κάθε χρονιά.
 
INFO

11o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Παρασκευή 26, Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Αυγούστου 2019, Αποθήκες ΑΣΟ ΠΑΜΙΣΟΥ (δίπλα στο φράγμα Παμίσου), Τ.: +30 27211 10740 | E: info@streetfestival.gr. Οι πόρτες ανοίγουν: 17.00 | Ώρα έναρξης:18.00.
 
Τιμές εισιτηρίων

Νεανικό (ως 22 ετών)/ ανέργων: 10 ευρώ (ημέρας) – 25 ευρώ (τριημέρου). Προπώληση: 13 ευρώ (ημέρας) – 30 ευρώ (τριημέρου). Ταμείο: 15 ευρώ (ημέρας) – 35 ευρώ (τριημέρου)
Προπώληση εισιτηρίων: Καλαμάτα: Βιβλιοπωλείο Κονταργύρης, Γκαζόζα, Tricky, Μάμρα, Πολυχώρος ΑΣΟ Παμίσου