Στην Καλαμάτα τον Ιούλιο Β. Παπακωνσταντίνου & Γ. Χαρούλης

Στην Καλαμάτα τον Ιούλιο Β. Παπακωνσταντίνου & Γ. Χαρούλης

Στη Μεσσηνία θα βρεθούν για μια ακόμη χρονιά, ανάμεσα σε άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Χαρούλης, συμμετέχοντας στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει με ακόμα περισσότερη ενέργεια και καλλιτεχνική ποικιλία.

«Το δημοφιλές φεστιβάλ επιστρέφει για 14η συνεχή χρονιά, διατηρώντας τη φήμη του ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού! Και φέτος, το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον όμορφο πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς από το γραφικό ποτάμι και φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ».

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες δε, που θα ανέβουν στη σκηνή φέτος συγκαταλέγονται οι Anser, Εθισμός, Θραξ Πανξ, Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας, Παύλος Παυλίδης, Μαρίνα Σπανού, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης.