Έως 20 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για το 4ο «All Star Game» της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Έως 20 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για το 4ο «All Star Game» της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, θα διεξαχθεί το 4ο «All Star Game» της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Σ’ αυτό θα αγωνιστούν επίλεκτοι αθλητές από τις ομάδες της Α1 τοπικής κατηγορίας,  οι οποίοι θα επιλεγούν από το φίλαθλο κοινό μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αλλά και ύστερα από επιλογή των προπονητών των δύο All Star ομάδων.

Η ψηφοφορία σε ό,τι αφορά την επιλογή των δύο πεντάδων των ομάδων κατά την έναρξη της αναμέτρησης, ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, ενώ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τις επιλογές των προπονητών, των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση και τον διαγωνισμό τριπόντων έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στοχεύοντας στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, διοργανώνει το 4ο «All Star Game», της Α1’ Κατηγορίας Ανδρών, την Κυριακή 2 Φεβρουρίου 2020, ώρα 18:00, στο Κ.Δ.Γ. Τέντα Καλαμάτας.

Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ.

Στα πλαίσια του «All Star Game» θα διεξαχθεί επίσης αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Κορασίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.

Σας γνωρίζουμε ότι η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο «All Star Game», θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STAR ομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 12η αγωνιστική (18-19-20/01/2020).

Για τις θέσεις του 1ου προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου την ίδια ώρα».