Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου και ΓΕΛ Ανδρούσας στην κα Κ. Σταυρέα – Jones

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου και ΓΕΛ Ανδρούσας στην κα Κ. Σταυρέα – Jones

Οι Σύλλογοι των Καθηγητών, του Γυμνασίου και του Λυκείου Ανδρούσας, ευχαριστούν βαθύτατα την κα Κ. Σταυρέα – Jones για την ευγενική χειρονομία της να καλύψει τα έξοδα της κατασκευής ενός υπερσύγχρονου γηπέδου μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος και να ανακαινίσει πλήρως με νέο ηλεκτρονικό υλικό το εργαστήριο Πληροφορικής των σχολείων.

Εκτός, όμως, από τη σημαντική αυτή πράξη, το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που λάβαμε, στις συζητήσεις μας με τη δωρήτρια και τη νομική της σύμβουλο, κα Κωνσταντίνα Παντελοπούλου, είναι ότι πρόθεσή της είναι η πράξη αυτή να αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον του σχολείου.

Θα θέλαμε να την πληροφορήσουμε ότι τα αποτελέσματα των ενεργειών και των δράσεων, τις οποίες με ταχύτητα, πληρότητα και ακρίβεια πραγματοποίησε, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά στη συνείδηση των μαθητών μας, έτυχαν της στήριξης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με το σχολείο και την παιδεία γενικότερα.

Επισυνάπτουμε φωτογραφίες για να συγκρίνουμε το πριν με το μετά, αλλά και να παρουσιάσουμε το μέγεθος της προσφοράς σε δύο σχολεία που είχαν αντικειμενικές ελλείψεις.

Σε μια εποχή που οι δημόσιοι φορείς αδυνατούν να καλύψουν επαρκώς τις εκπαιδευτικές ανάγκες, είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

Θέλουμε να ευχηθούμε στην κα Κατίνα Σταυρέα – Jones να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να προσφέρει κοινωνικό έργο, ως ένας σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του Σχολείου της Ανδρούσας και προσβλέπουμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε αυτήν και την οικογένειά της.

Οι Σύλλογοι των καθηγητών

Γυμνασίου και Λυκείου Ανδρούσας