Γυναίκες με καμπύλες: Tips για σωστές εμφανίσεις

Γυναίκες με καμπύλες: Tips για σωστές εμφανίσεις

Κάθε γυναίκα οφείλει να αγαπάει το σώμα της, γιατί αυτό την κάνει μοναδική. Το θέμα δεν είναι να έχεις τις τέλειες αναλογίες, αλλά να αγαπάς τις ατέλειές σου. Όταν νιώθεις εσωτερικά όμορφη, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι κι εξωτερικά.
Σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε μερικά tips για το πώς θα αναδειχθούν οι καμπύλες σε ένα γυναικείο σώμα.

Ισορρόπησε ανάμεσα στη σωστή εφαρμογή και στα πολύ στενά ρούχα
Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να αισθάνεσαι πως ένα ρούχο σου είναι αρκετά στενό και σε ένα άλλο που απλά στέκεται στο σώμα σου όμορφα. Tip: Όταν διαγράφεται η γραμμή του εσωρούχου σου, τότε τα ρούχα σου είναι στενά.

Αποκτήστε τα κατάλληλα ελαστικά εσώρουχα
Κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της τα σωστά ελαστικά εσώρουχα (λαστέξ, κορσές), τα οποία θα «αγκαλιάσουν» την κοιλιά και τους γλουτούς, για να εξομαλύνουν τη γενική εικόνα.

Απόφυγε να φοράς κολάν σαν παντελόνι
Όταν επιλέγεις να φορέσεις κολάν, πρέπει το τοπ σου να είναι αρκετά μακρύ για να επιφέρει μια ισορροπία.

Ξεκίνα να φοράς pencil φούστες
Οι pencil στενές φούστες που σταματούν στο γόνατο είναι το πιο κολακευτικό στυλ για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δημιουργούν την τέλεια ισορροπία.

Φόρα τα σωστά παπούτσια
Δώσε προσοχή στα παπούτσια σου. Αν οι αστράγαλοί σου δεν είναι ιδιαίτερα λεπτοί, απόφυγε τα στενά λουράκια που θα πιέσουν το πόδι. Προτίμησε τις κλασικές γόβες που θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν μακρύτερα.

Κράτησε το σωστό μέγεθος τσάντας
Είναι πολύ σημαντικό η τσάντα να έχει το σωστό μέγεθος αναλόγως το σωματότυπό σου, για να επέρχεται ισορροπία στη συνολική εικόνα. Οι πολύ μικρές δεν είναι και τόσο κολακευτικές. Προτίμησε για την καθημερινότητά σου τσάντες μεσαίου μεγέθους.

Μεταποιήστε τα ρούχα σας
Μια καλή μοδίστρα είναι το «όπλο» κάθε γυναίκας. Ένα ρούχο το οποίο είναι ραμμένο καθαρά για το δικό σου σώμα δεν μπορεί παρά να δείχνει υπέροχο επάνω σου.

Μαρία Χρυσαΐδη
http://stylemyday.gr