Πίτα έκοψαν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών, Κριτών

Πίτα έκοψαν η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών, Κριτών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή το βράδυ  στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου. Στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης  Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Κουκάκη, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης και μέλος  του Δ.Σ. της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών, Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κυριάκος Ταβουλαρέας, παράγοντες και προπονητές τοπικών ομάδων, το μέλος της ΚΕΔ/της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Αλέκος Τσατάς, καθώς επίσης αρκετοί διαιτητές και κριτές.

Η διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έδωσε από μία μπάλα μπάσκετ τόσο στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας  Στάθη Αναστασόπουλο, όσο και στο Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, καθώς επίσης και στους τυχερούς της βραδιάς.

Το κλίμα ήταν πολύ θερμό, ενώ έγινε ανταλλαγή ευχών μεταξύ των διοικήσεων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών, Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου για το νέο έτος.

Όλοι τους δε ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για το 4ο  All Star Game της Α1 κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.