Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας κατά του 5G

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας κατά του 5G

Στις 25 Ιανουαρίου παγκόσμια ημέρα ενάντια στο 5G

Κάλεσμα σε συγκέντρωση απευθύνουν η Οικολογική Κίνηση Καλαμάτας και οι Πολίτες για το 5G-Kαλαματα για τις 25 Ιανουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στο 5G.

Όπως αναφέρουν: «Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας σε μια συγκέντρωση στην πλατεία, για το κοινό αίτημα της Διεθνούς Έκκλησης Επιστημόνων να διακοπεί η εγκατάσταση του Δικτύου 5G στη Γη και το Διάστημα. Επίσης να ζητήσουμε από τη Δημοτική Αρχή να μη βιαστεί για νέα σύμβαση με την Εταιρεία, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία έρευνα να πιστοποιεί υπεύθυνα την ασφάλεια του τεράστιου αυτού δικτύου ως προς τις βιολογικές επιδράσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Ας βρεθούμε όλοι στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 12.00. Ας ενώσουμε τις φωνές μας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, του Περιβάλλοντος (έμβια όντα -φυτά) και της Ιδιωτικότητάς μας.

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα πολίτες πόλεων και πολυάριθμων Δήμων σε περισσότερες από 32 χώρες αντιδρούν στην εγκατάσταση του Δικτύου 5G (σε πάρα πολλούς Δήμους δεν έχει γίνει δεκτή η εγκατάστασή του όπως και στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, Βρυξέλλες). Οι πολίτες ζητούν να παρθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας -ειδικά των παιδιών – από την ΗΜ Ακτινοβολία και μέτρα για τη σωστή χρήση των Νέων Τεχνολογιών:

Αμερική– Βρετανία – Ελβετία – Ιαπωνία – Γαλλία – Γερμανία – Αυστρία – Κροατία – Δανία – Ιρλανδία – Ιταλία – Ισπανία –Καναδάς – Νότια Αφρική – Σερβία – Πορτογαλία – Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία- Σουηδία – Ρουμανία – Νορβηγία – Πολωνία – Τσεχία – Ολλανδία, Κύπρο κ.λπ.

25 Ιανουαρίου, Παγκόσμια Μέρα Διαμαρτυρίας Ενάντια στο 5G!».

Tags: