8 διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

8 διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

Μια γυναικεία ντουλάπα που πρέπει «να σταθεί» στις ανάγκες της καθημερινότητας «οφείλει» να απαρτίζεται από κάποια βασικά κομμάτια-κλειδιά. Ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους από το πρωί ως το βράδυ. Παρακάτω θα δούμε 8 διαχρονικά κομμάτια που αποτελούν τον κορμό μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας:

Μαύρο Φόρεμα
Καμία ντουλάπα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη, αν δεν εμπεριέχει ένα τουλάχιστον μαύρο φόρεμα. Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα από το πρωί ως το βράδυ, κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Λευκό Τ-Shirt
Το απλό λευκό t-shirt είναι από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας, γιατί είναι «κλειδί» για κάθε outfit. Είτε επιλέξεις με λαιμόκοψη είτε V, φρόντισε όταν βρεις ένα καλό t-shirt να αγοράσεις μερικά παραπάνω, γιατί ένα ποτέ δεν είναι αρκετό.

Μαύρο Σακάκι
Ένα μαύρο blazer σακάκι έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει κατευθείαν ένα σύνολο από casual σε σοφιστικέ και κομψό. Μπορείς να το φορέσεις είτε με ένα απλό t-shirt κι ένα τζιν παντελόνι είτε πάνω από το αγαπημένο σου φόρεμα ή σαν κοστούμι.

Τζιν Παντελόνι
Από τα πιο «εύκολα» κομμάτια σε μια ντουλάπα είναι το τζιν παντελόνι. Ψηλόμεσα, skinny, boyfriend, καμπάνα ή σε ίσια γραμμή, όποιο και να επιλέξεις, αν νιώθεις άνετα, θα δείχνει τέλεια.

Oversized Πουλόβερ
Όταν ο καιρός αρχίζει να παγώνει, τα φαρδιά και ζεστά πουλόβερ είναι η καλύτερη λύση. Συνδύασέ τα με παντελόνια, φούστες, ακόμα και πάνω από στενά φορέματα, για ένα πιο cozy και chic στυλ.

Κλασικό Λευκό Πουκάμισο
Από τα διαχρονικά κομμάτια είναι το λευκό πουκάμισο. Επίλεξε ένα βαμβακερό button-down και φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μαύρη Pencil Φούστα
Κάθε γυναίκα χρειάζεται μια μαύρη pencil φούστα. Μπορεί να σε πάει από το γραφείο στο bar και, φυσικά, πάντα θα δείχνει chic, είτε φορεθεί με ένα μεταξωτό πουκάμισο είτε με ένα απλό λευκό t shirt. Εννοείται, ταιριάζει με ό,τι άλλο έχεις στην ντουλάπα σου.

Καπαρντίνα
Η καπαρντίνα που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα ανήκει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Οι λόγοι που τη καθιστούν διαχρονική είναι πως μπορεί να φορεθεί πολλές εποχές μέσα στο χρόνο (φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη), από το πρωί ως το βράδυ. Τέλος, έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους.

Μαρία Χρυσαΐδη
stylemyday.gr