Εντελώς αντίθετοι με την αντιδημαρχία Μπακούρου υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού του

Εντελώς αντίθετοι με την αντιδημαρχία Μπακούρου υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού του

Η απόφαση του Σωτήρη Μπακούρου να αποδεχτεί τη θέση του αντιδημάρχου στο Δήμο Τριφυλίας παρά τις αρνητικές εισηγήσεις μας , μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία στις 06/02/2020 με ορισμένα στελέχη του συνδυασμού, μετά από πρόσκληση του κ. Μπακούρου,  έπειτα από διεξοδική συζήτηση, αποφασίστηκε να μην αποδεχθεί τη θέση που του πρότεινε ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης.

Κι αυτό διότι οι συνεργασίες των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τη συμπολίτευση γίνονται με προγραμματικές συμφωνίες πάνω σε αξίες, αρχές και στόχους για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, πράγμα που δεν έγινε.

Με πρόσχημα την εξυπηρέτηση των δημοτών και το καλό του Δήμου, αγνόησε τη διαφωνία των μέχρι πρότινος συνεργατών του ,  εξυπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες. Αναίρεσε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, ο οποίος σε δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίστηκε την παρουσία και τη δύναμη  της αντιπολίτευσης. Είναι τουλάχιστον τραγικό το γεγονός ότι δόθηκε στον  κ. Μπακούρο η ευκαιρία και κυρίως η τιμή να μπει μπροστάρης σε ένα προοδευτικό συνδυασμό και τελικά κατάφερε  να πάει πάλι πίσω από κάποιον άλλον.

Άλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία μας για τη συμμετοχή μας στο συνδυασμό. Με βάση το προεκλογικό μας πρόγραμμα ως αντιπολίτευση η πρότασή μας ήταν να προσφέρουμε με την ψήφο μας στήριξη στις θετικές προτάσεις της συμπολίτευσης για την Τριφυλία  χωρίς να γίνει δεκτό κανένα αξίωμα. Η αποδοχή θέσης αντιδημάρχου σημαίνει προσκόλληση της παράταξης μας στην παράταξη της νέας δημοτικής αρχής και αδυναμία κριτικής  σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τα πιστεύω μας και τις αρχές μας.

Ας απαντήσει  λοιπόν στην ερώτηση που ίδιος έκανε σε άλλον Αντιδήμαρχο σε δημοτικό συμβούλιο ειρωνευόμενος «ως τι θα λειτουργείται τώρα; ως αντιπολίτευση ή ως συμπολίτευση;»

Ο κ. Μπακούρος  με τις επιλογές  του και αγνοώντας τη διαφωνία των στελεχών της παράταξης, δεν μας  εκπροσωπεί  πια. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση απέναντι στους ψηφοφόρους μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας  αφοσιωμένοι στα πιστεύω μας για το καλό της Τριφυλίας.

Οι συμμετέχοντες ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο συνδυασμό

«Επόμενη Μέρα για την Τριφυλία»

Αργυροπούλου Βάσω

Κατσαργύρης Γιάννης

Κοράκης Σωτήριος

Κόρδας Αριστείδης

Κυριαζής Κυριάκος

Κωνσταντόπουλος Γιάννης

Μακρής Παναγιώτης

Μαραβελή Ιωάννα

Μυλωνάς Παναγιώτης

Νασοπούλου Χρύσα

Νικολόπουλος Σπύρος

Παπαγεωργίου Βούλα

Πολίτης Παναγιώτης

Σιαπέρας  Γιώργος

Τσούλου Αλεξάνδρα

Χωραϊτου-Μαρινοπούλου Αναστασία