Επισκέψεις Δημήτρη Γιαννημάρα σε Κικίλια και Ιωάννινα


Η επίσκεψη του δημάρχου Δυτικής Μάνης, Δημητρίου Γιαννημάρα και η συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια, είχε τα παρακάτω θετικά αποτελέσματα: Ο κ. Γιάννης Καρβέλης, διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ενημέρωσε το δήμαρχο ότι: α) ένα από τα είκοσι της παραγγελίας ασθενοφόρα, ανήκει στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και β) στη νέα προκήρυξη για ιατρικές θέσεις, μια θέση επικουρικού γιατρού θα είναι για το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, καθώς και θέση για το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Προχθές αντιπροσωπεία του ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου με τον πρόεδρό του, Στ. Αργειτάκο, επισκέφθηκε και παρακολούθησε τη λειτουργία του εργοστασίου ΣΔΙΤ επεξεργασίας των απορριμμάτων στα Ιωάννινα.

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος διαπίστωσαν τον άριστο τρόπο λειτουργίας του, την έλλειψη οσμών, την καθαριότητα του χώρου, τα τελικά οφέλη προς τους εκεί δημότες, γι’ αυτό και η άποψη του δημάρχου είναι ότι δεν πρέπει να χαθεί καθόλου άλλος χρόνος για την κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου της Πελοποννήσου.