Καρναβάλι Μεσσήνης: «Πετάμε ψηλά» το Σαββατοκύριακο

Καρναβάλι Μεσσήνης: «Πετάμε ψηλά» το Σαββατοκύριακο

Με το παραδοσιακό λιώσιμο του παστού στην κεντρική πλατεία ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεσσήνης και συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο. Σήμερα Σάββατο 22 και αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται, “πετάμε ψηλά με το παιδικό καρναβάλι «Οι χαρταετοί». Ανοίγουμε φτερά στη χαρά, στη διασκέδαση, στο παιχνίδι.

Γινόμαστε με τα παιδιά μας και πάλι παιδιά και στέλνουμε στον ουρανό τα όνειρά μας μαζί με τους πολύχρωμους χαρταετούς που θα κατασκευάσουμε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/02

11.00 Κατασκευές χαρταετού και μάσκας, μοντέρνοι χοροί από το Σύλλογο «Η χαρά του παιδιού», το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μεσσήνης» και τη Σχολή Χορού «Kinisis TEXNH», διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, διασκέδαση με τον κλόουν Βούλη και Κρυμμένος Θησαυρός junior (οργανώνει ο Σύλλογος Χορού «Η χαρά του παιδιού») για παιδιά Δημοτικού, στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Τα παιδιά θα επιβιβαστούν στο τρενάκι που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία -μόνο το Σάββατο- και θα κάνουν βόλτα στην πλατεία και μέσα στο πάρκο.

Το απόγευμα η διασκέδαση συνεχίζεται με τα πάρτυ μασκέ των συλλόγων γονέων, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

17.30 Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ξενοδοχείου Κουζή» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.

18:00 Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νεφέλη», από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02

11:00 Παιδικό καρναβάλι «Οι χαρταετοί» με σύνθημα «έλα να πετάξουμε μαζί». Στη μεγάλη πολύχρωμη παιδική καρναβαλική παρέλαση στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης συμμετέχουν παιδιά από το ΚΔΑΠ, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου με τις δικές τους στολές. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με πάρτυ για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην καρναβαλική παρέλαση, αλλά και εκείνα που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Η διασκέδαση συνεχίζεται το απόγευμα με πάρτυ μασκέ και αποκριάτικο χορό, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

17.00 Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νεφέλη» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.

20.00 Αποκριάτικος χορός στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ξενοδοχείο Κουζή» από το ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης.