Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλαμάτας έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο  Καλαμάτας έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Το Σωματείο Εργαζομένων – με τη συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας – έκοψε τη βασιλόπιτά του χθες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά, υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων στην πορεία του Δήμου. 

Όπως τονίστηκε, η Δημοτική Αρχή χωρίς τη συνεργασία των δημοτικών υπαλλήλων δε θα μπορούσε να τα καταφέρει. Κάλεσε δε τους δημοτικούς υπαλλήλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσφορά τους στην υπηρεσία τους, καθώς στόχος είναι η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών, αλλά και η ταχεία διεκπεραίωση των αποφάσεων που λαμβάνονται και αφορούν στην πορεία του Δήμου.

Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν οι Τσάκωνα Μαρία, Παναγιώταρη Κανέλλα, Δεριζιώτη Ευσταθία λαμβάνοντας από τρεις ημέρες άδειας. Επίσης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τρεις ακόμα τυχεροί έλαβαν από 50 ευρώ, δώρο από το Σωματείο Εργαζομένων. Το δώρο έτυχε στους Κολοβό Παντελή, Ντουραμάκο Αναστάσιο και Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο.