«Κλείνει» και Τιάγκο και περιμένει Τρίγλια η Καλαμάτα

«Κλείνει» και Τιάγκο και περιμένει Τρίγλια η Καλαμάτα

Με την απόκτηση του 31χρονου σέντερ φορ Τιάγκο Φουρτουόσο αναμένεται να ενισχυθεί το ρόστερ της Καλαμάτας σήμερα, τελευταία ημέρα των χειμερινών μετεγγραφών ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χρειάζεται χρόνο να ενσωματωθεί, καθώς μάλιστα το παιχνίδι με την Τρίγλια είναι ορισμένο για το Σάββατο. Για το αυριανό ματς που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο  Στάδιο της Παραλίας και είναι για την 20ή αγωνιστική της Football League, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ παρά το αρκετά σοβαρό χτύπημα στα πλευρά, ο Χριστοφιλέας, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Στεφανάκος, Νατσιόπουλος και ο τραυματίας Μάκος.

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση με την θεωρητικά αδύναμη ομάδα της Χαλκιδικής είναι κρίσιμη βαθμολογικά και η τοπική μας ομάδα χρειάζεται μόνο τους 3 βαθμούς για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Τα εισιτήρια διατίθενται και σήμερα στα γραφεία ΠΑΕ στην οδό Φραντζή 14, 10:00-18:00, στην τιμή των 6 ευρώ, ενώ την ημέρα του αγώνα, η προπώλησή τους θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.