«Light in the dark»: Χορευτική παράσταση ενηλίκων

«Light in the dark»:  Χορευτική παράσταση ενηλίκων

Θέμα της η αέναη συνύπαρξη και μάχη του φωτός με το σκοτάδι

Μία πλούσια σε χορό, έκφραση, μουσική και συναίσθημα χορευτική παράσταση με το γκρουπ των ενήλικων μαθητών της σχολής της, με τίτλο «Light in the dark» (Φως μέσα στο Σκοτάδι), έδωσε η Σχολή Χορού VIVE BAILANDO το περασμένο Σαββατοκύριακο στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Θέμα της παράστασης ήταν το φως και το σκοτάδι, μια συνύπαρξη δύο άφθαρτων στοιχείων, όπου η λαμπρότητα του ενός είναι η ανάγκη ύπαρξης του άλλου. Το ένα πηγή ζωής, το άλλο η απόλυτη γαλήνη σε μια άηχη ηρεμία.  

Στην παράσταση πήραν μέρος, εκτός από τους μαθητές χορού, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, χορεύτρια και ιδιοκτήτρια Μαρία Σκαφιδά, όπως και οι καθηγητές της σχολής, δίνοντας μια παράσταση που απόλαυσε πλήθος κόσμου και τις δύο μέρες.

Χορευτικά γκρουπ, ζευγάρια και σόλο χορευτικά με argentine tango, flamenco, hip-hop, salsa, kizomba, contemporary dance και άλλους χορούς, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια σκηνή γεμάτη δυνατές μουσικές και φώτα που γέμιζαν το σκοτάδι.

Δοθείσης της ευκαιρίας, το δυναμικό της Σχολής ευχαριστεί τόσο τους συμμετέχοντες όσο και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση και δίνει ραντεβού για τις μελλοντικές…