«Ομάδα Δράσης Τριφυλίας» με 24ωρη εξυπηρέτηση, βοήθεια και στήριξη ευπαθών ομάδων

«Ομάδα Δράσης Τριφυλίας»  με 24ωρη εξυπηρέτηση, βοήθεια και στήριξη ευπαθών ομάδων

«Ομάδα Δράσης Τριφυλίας» συγκροτείται για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού με “κομάντο” τον αντιδήμαρχο, Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σε ανακοίνωση του δημάρχου Τριφυλίας αναφέρεται: «Ο Δήμος Τριφυλίας, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει ήδη λάβει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, επιπρόσθετα συγκροτεί την “ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ”, που σκοπό θα έχει την εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του, κυρίως αυτών που διαμένουν στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, ήτοι των ηλικιωμένων και των ατόμων με προβλήματα υγείας, που αυτό το χρονικό διάστημα επιβάλλεται και πρέπει να παραμείνουν στην οικία τους.

Η ομάδα αυτή  θα λειτουργεί καθ’ όλο το 24ωρο και θα προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζονται τα άτομα αυτά (όπως διανομή προϊόντων, φαρμάκων κ.λ.π.), κατόπιν γενομένης συνεννόησης μαζί τους, έτσι ώστε να περιορισθούν στο ελάχιστο άσκοπες μετακινήσεις τους, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Επικεφαλής της “ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ”, ορίζεται ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορούν να επικοινωνούν οι κατηγορίες αυτές των δημοτών, είναι τα ακόλουθα: 6948718544 (όλο το 24ωρο) 6943111097 (όλο το 24ωρο) 2761360720 (ώρες γραφείου)».

Του Ηλία Γιαννόπουλου