Εφοδιασμός Κ.Υ. Μεσσήνης με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό

Εφοδιασμός Κ.Υ. Μεσσήνης με υγειονομικό  υλικό και ιατρικό εξοπλισμό

Τις προσπάθειές του για αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού εντατικοποιεί o Δήμος Μεσσήνης. Στο πλαίσιο αυτό, σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης, Μαρία Ρούσση, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε υγειονομικό εξοπλισμό, καθώς και ιατρικά μηχανήματα, και συγκεκριμένα για τις ανάγκες σε μάσκες, γάντια, οξύμετρα, πιεσόμετρα και λοιπά. 

Προς τούτο ο κ. Αθανασόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του επισήμανε τις άμεσες ανάγκες του Κ.Υ. Μεσσήνης. Από την πλευρά του ο κ. Νίκας, εκτιμώντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν αυτή την περίοδο τα Κ.Υ., απάντησε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποστείλει άμεσα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης ευχαρίστησε τον κύριο Νίκα για την άμεση στήριξη και ανταπόκρισή του, ενώ τόνισε ότι με τον εφοδιασμό του Κ.Υ. με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό, στηρίζει γιατρούς και νοσηλευτές να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τις προσπάθειες περίθαλψης των ασθενών, υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό της υγείας.