Μένουμε Σπίτι: Όταν ο φωτογραφικός φακός έχει κέφια

Μένουμε Σπίτι: Όταν ο φωτογραφικός φακός έχει κέφια

«Εσώκλειστοι αποφασίσαμε να σκεφτούμε δημιουργικά και να αποτυπώσουμε την καθημερινότητά μας με αισιοδοξία και χιούμορ», γράφουν από το σπίτι τους οι φωτογράφοι Κώστας Κορομηλάς και Ειρήνη Γάλλου, θέλοντας να διασκεδάσουν την όλη κατάσταση που βιώνουμε:

«Έτσι, λοιπόν, όπως παρατηρείτε μέσα από τις εικόνες μας, προσπαθούμε να περνάμε όμορφα στο σήμερα και να ονειρευόμαστε για το αύριο. Για τους “θεατές” μας θα θέλαμε να δηλώσουμε πως προσπαθούμε να εστιάσουμε στα θετικά. Έτσι, μένοντας σπίτι και ζώντας αυτή την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση, βάζουμε στην άκρη τα αρνητικά και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα.

Ξεκουραζόμαστε, κάνουμε πράγματα που συνεχώς αναβάλλαμε λόγω έλλειψης χρόνου, διαχειριζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητά μας, έχουμε καλύτερες επαφές με τους φίλους μας μέσω της τεχνολογίας και, το βασικότερο, αγαπάμε περισσότερο τους δικούς μας ανθρώπους!

Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πολύ θετικά σε αυτό το project και μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε».

Φωτογραφίες: Κώστας Κορομηλάς Ειρήνη Γάλλου

Ένας… αρσιβαρίστας φωτογράφος έχει στο τραπέζι το πανέμορφο μοντέλο του!
Μένουμε σπίτι. Το εμπεδώσαμε. Όμως, όταν βγούμε, θα πρέπει να εντυπωσιάσουμε. Γι’ αυτό τακτοποιούμε σωστά τα ρούχα στην ντουλάπα, για να είμαστε έτοιμες κατά τη μεγάλη έξοδο!
Μετά το χαλαρό ντουζάκι απαιτείται μια μάσκα προσώπου, για να μην ξεχνάμε και την περιποίησή μας!
Αν είναι να εκτονωνόμαστε, ας το κάνουμε με χαμόγελο. Γιατί και η εκτόνωση είναι διασκέδαση…
Αν ένα πανέμορφο πουλί χτυπήσει με το ράμφος του το τζάμι σας, ανοίξτε του… Θα το έχει στείλει η Ειρήνη. Όπως φαίνεται, τα πτηνά αποτελούν αδυναμία του ζευγαριού!
Χρειάζεται σιδέρωμα το πουκάμισο; Δίπλα στα φυτά εσωτερικού χώρου μοιάζει διασκέδαση.
Ειρήνη, το απολαμβάνεις;
Πρόβα του Κώστα για την παραλία.  
Καπέλο για την προστασία από τον ήλιο.
Ένα μπουρνουζάκι τόσο όσο… κάτι σε καρουδάκι και το σοσονάκι πολύχρωμο!