Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σκρεπέτης Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Μπιλάλη Βασιλική

Γραμματέας: Μπουζαλά Γεωργία – Αικατερίνη

Ταμίας: Πολυδώρου Ανδρέας

Τακτικά Μέλη: Ευθυμίου Ιωάννης, Μάλλιου Χρυσάνθη, Οικονόμου Σοφία.

«Η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έχει φτάσει αισίως τα δέκα έτη συνεχούς και απαράμιλλης προσφοράς γνώσης σε ιατρικά θέματα στην ιατρική κοινότητα του νομού μας. Είναι σταθερά προσηλωμένη στη συνέχιση και στη βελτίωση του επιστημονικού έργου που προσφέρει μέχρι σήμερα στον ιατρικό κόσμο και στην ενημέρωση που παρέχει σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο γενικό πληθυσμό.  

Κυρίαρχη προσπάθειά μας θα είναι η εδραίωση πνεύματος συναίνεσης και συνεργασίας ανάμεσα στους ιατρούς – συναδέλφους και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, που αποτελεί προϋπόθεση απαραίτητη για την εξέλιξη της Ιατρικής Επιστήμης. Προτεραιότητά μας θα είναι η συνεχής ενημέρωση και η παρακολούθηση των ιατρικών εξελίξεων διαμέσου της πραγματοποίησης επιστημονικών εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, που θα έχουν ως στόχο την ευρεία ανταλλαγή ιατρικών γνώσεων και απόψεων.

Θέτοντας ως θεμελιώδη σκοπό και στόχο την εξέλιξη της Εταιρείας μας, ευελπιστούμε για την ενεργή συμμετοχή σας στις δραστηριότητές της, αναμένοντας τις ιδέες και τις προτάσεις σας».