Επαναλειτούργησαν με φυσική παρουσία οι Σχολές της «Φάρις»


Ξεκίνησαν να λειτουργούν από προχθές εκ νέου με φυσική παρουσία οι Σχολές της Κ.Ε. «Φάρις», εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Η μεγάλη επιθυμία των μαθητών για επιστροφή στα μαθήματά τους έφερε και μεγάλη ανταπόκριση κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας.

Στο Δημοτικό Ωδείο υπήρξαν ήδη τρεις νέες εγγραφές και τα μαθήματα που πραγματοποιούνται είναι ατομικά. Εξαιρούνται, σύμφωνα με τις οδηγίες, τα πνευστά, τα κρουστά και η μονωδία.

Όσον αφορά στα Εικαστικά, πραγματοποιούνται τα μαθήματα ενηλίκων με τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και αγιογραφίας. Από αυτή την εβδομάδα θα ενταχθούν εκ νέου και τα μαθήματα εφήβων, ενώ προγραμματίζεται ήδη η μεγάλη έκθεση για το τέλος Ιουνίου.

Τέλος, κανονικά ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού και στη Δημοτική Σχολή για παιδιά από 12 ετών και άνω, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα ενηλίκων.

Οι μικρότεροι μαθητές συνεχίζουν διαδικτυακά τα μαθήματά τους σε όλες τις Σχολές. Οι δε καθαρισμοί στα κτήρια των Σχολών είναι καθημερινοί και τακτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.