Κανονικά κάθε Πέμπτη πρωί γενικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Φοινικούντας

Κανονικά κάθε Πέμπτη πρωί γενικός  ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Φοινικούντας

Τη διαβεβαίωση για την παρουσία ιατρού Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Φοινικούντας από το Κέντρο Υγείας Πύλου, κάθε Πέμπτη, έλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου – ιατρός Άγγελος Χρονάς, έπειτα από άμεση παρέμβασή του στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη.

Έτσι η αναστάτωση που προκλήθηκε στους κατοίκους μετά τη μετακίνηση του γενικού ιατρού λαμβάνει άμεσα τέλος. Το δε Περιφερειακό Ιατρείο θα έχει κάθε Πέμπτη πρωινές ώρες, όπως ορίζει και ο νόμος, ιατρό Γενικής Ιατρικής για την εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών που αναμένονται κατά τη θερινή περίοδο. Επιπλέον, θα υπάρξει μέριμνα για βελτιώσεις στα Π.Ι Μεθώνης, Κορυφασίου, Ίκλαινας και Καλλιθέας.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής του κ. Νίκα, αλλά και προσωπικά του ιατρού κ. Χρονά, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες και η συνεχής βελτίωσή τους.

Σχετικά ο κ. Χρονάς τόνισε πως «είμαστε παρόντες για να διαπιστώνουμε τα προβλήματα και να δίνουμε άμεσα λύσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, που, όπως απεδείχθη και με την πανδημία του κορωνοϊού, είναι το πολυτιμότερο αγαθό, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε όλοι μας, όποια θέση και αν κατέχουμε».

Και συμπλήρωσε πως «αυτή η πανδημία μάς έκανε πιο δυνατούς και μας έδωσε κι ένα μάθημα για το τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε όλοι μαζί».