Στη Βαλύρα η Εξόδιος Ακολουθία του αδελφού του Μητροπολίτη Σπάρτης

Στη Βαλύρα η Εξόδιος Ακολουθία του αδελφού του Μητροπολίτη Σπάρτης

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα, το απόγευμα στην Βαλύρα Μεσσηνίας, η Εξόδιος Ακολουθία του κατά σάρκα αδελφού του Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Θεοδώρου Σπηλιώτη. 

Η Ακολουθία τελέσθηκε στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών Τριφυλίας κ. Χρυσοστόμου,  Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Μάνης κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Τολιάρας κ. Προδρόμου. 

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μετέφερε στον Μητροπολίτη Σπάρτης και τους οικείους, τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. 

Με την σειρά του ο Μητροπολίτης Σπάρτης ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αρχιερείς, τους κληρικούς, αλλά και όσους συμμετείχαν στο πένθος της οικογένειάς του. 

Παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος και Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων. 
arxon.gr