Στις 3 Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία του Filoxenia η Grecotel


Τις ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας των ξενοδοχείων της ανακοίνωσε χθες η Grecotel, ανάμεσά τους κι αυτό της Καλαμάτας. Συνολικά  ο ξενοδοχειακός όμιλος Grecotel πρόκειται να λειτουργήσει από τις αρχές Ιουλίου επτά ξενοδοχεία, ενώ ονόμασε το φετινό της πρόγραμμα «Καλοκαίρι στη θάλασσα».

Η αρχή θα γίνει την 1η Ιουλίου με τα Grecotel Cape Sounio στην Αττική, Grecotel Riviera Olympia & Aquapark και θα συνεχιστεί την 3η Ιουλίου με το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη και τις μονάδες: Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis.

Στις 3 Ιουλίου θα ξεκινήσουν επίσης τα Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα, Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και Grecotel Mykonos Blu στη Μύκονο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία της Grecotel σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική και τους υπόλοιπους προορισμούς που δραστηριοποιείται.

Σε ανακοίνωσή της, δε, η Grecotel μιλά για «το δικό της τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή» και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το καλοκαίρι αυτό, μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts, κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται στις αυλές και την παραλία».