Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Χάρισμα βιβλίων σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Χάρισμα βιβλίων  σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας

Βιβλία συγκέντρωσαν η Σχολική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, με σκοπό να δοθούν σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας.

«Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται, έλεγε ο Κικέρων. Εμείς θα λέγαμε, δημιούργησε έναν κήπο από βιβλία και φρόντισε, όταν ανθίσει κι αρχίσει να μοσχοβολά, να μοιραστείς τα άνθη του» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και συμπληρώνεται: «Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά καλλιεργήσαμε αυτόν τον κήπο με φροντίδα και την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τώρα που ο “κήπος” των βιβλίων μας άνθισε, επιλέξαμε το Δήμο Ηρακλείου Αττικής για να μοιραστούμε τα ευωδιαστά “άνθη του”. Συγκεντρώσαμε πάνω από 200 λογοτεχνικά βιβλία και ενισχύσαμε την προσπάθεια του Δήμου, που με τη σειρά του θα τα δωρίσει σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Οι πρώτες σελίδες των βιβλίων γέμισαν χειρόγραφες ευχές και σκέψεις από όλους μας. Ευχόμαστε να σας κρατήσουν συντροφιά στο δύσκολο ταξίδι σας! Τα “άνθη” τους να γεμίσουν με δύναμη και ελπίδα τις καρδιές σας!».

Από την πλευρά του, το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής έστειλε ευχαριστήρια επιστολή, αναφέροντας: «Το Σώμα Εθελοντών σάς ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή σας στη δράση μας, για συλλογή βιβλίων που απευθύνονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας. Συγχαρητήρια σε όλους σας».