ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: «Οι τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στις μέρες του “Μένουμε Σπίτι”»

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: «Οι τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στις μέρες του “Μένουμε Σπίτι”»

Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας COVID-19 η επιστημονική ομάδα του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Απριλίου  διαδικτυακή συνάντηση με γονείς.

Στόχος ήταν η προσέγγιση γονέων με παιδιά Δημοτικού Σχολείου και εφηβείας που είχαν παρακολουθήσει δια ζώσης δράσεις πρόληψης, ενώ συζητήθηκε το πώς βιώνουν οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους τη συνθήκη της καραντίνας. Σκοπός δε της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των αναγκών τους, για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένα διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 60-90 λεπτών.

Για το λόγο αυτό η επιστημονική ομάδα του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε γονείς να δηλώσουν συμμετοχή στο εν λόγω σεμινάριο, που θα έχει θέμα «Οι τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στις μέρες του “Μένουμε Σπίτι”» και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 14 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα. 

Δήλωση συμμετοχής στο e-mail του Κέντρου Πρόληψης (prolipsimes@gmail.com). Προθεσμία αιτήσεων έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου. Τηλέφωνο επικοινωνίας ΚΕΠΕΠΨΥ: 27210-84009.