EscoBar:H Healthy τάση της πόλης!

EscoBar:H Healthy τάση της πόλης!

Στο EscoBar, θα ανακαλύψεις το μυστικό της υγιεινής απόλαυσης.

Οι juicers σερβίρουν καθημερινά τη θετική τους ενέργεια μαζί με τα καλύτερα fuels για την ημέρα σου. Ολόφρεσκοι χυμοί, smoothies, energy bowls και sandwiches είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου.

Ο μεγάλος πίνακας που είναι τοποθετημένος  πάνω από τον πάγκο στο μπροστινό μέρος του καταστήματος σου προτείνει μια πληθώρα επιλογών που δείχνει ακριβώς πόσο πολύ έχουν ψάξει το κομμάτι της διατροφής οι άνθρωποι του EscoBar.

Οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν είναι μελετημένοι για να παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα έχουν εξαιρετική γεύση και υπέροχη – κρεμμώδη υφή.

Tα φρούτα συνοδεύουν τα λαχανικά σε απίστευτους συνδυασμούς και επειδή είναι πιο απολαυστικά, μυρωδάτα και γευστικά όταν είναι η εποχή τους, στo EscoBar χρησιμοποιούν πάντα εποχικά υλικά.

Στον ψαγμένο κατάλογο του θα βρείτε τα φοβερά energy bowls (κυπελλάκια ενέργειας) που έχουν ως βάση παχύρρευστα smoothies και συνοδεύονται από διάφορα φρούτα, γκρανόλα και superfoods.

Εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ροφήματα, σαλάτες και διάφορα σάντουιτς συμπληρώνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει αρμονικά τη γεύση, τη φρεσκάδα και την υψηλή διατροφική αξία.

Απόλαυσε τα προϊόντα του Escobar και στο χώρο σου μέσω της υπηρεσίας delivery.

2721027770 / Μακεδονίας 4

Κ.Γ