Άνοδος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στην Α2 Εθνική

Άνοδος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στην Α2 Εθνική

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του τμήματος μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και του προπονητικού team και των αθλητριών του συλλόγου αφού ο στόχος της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών είναι πλέον γεγονός! Οι υπεύθυνοι του μεσσηνιακού σωματείου σημειώνουν:

Η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδο στο διευρυμένο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορία ως αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μέχρι αυτό να διακοπεί λόγω του Covid-19!

Αυτό αποτελούσε έναν στόχο και μαζί με την επικείμενη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, κάνει τη χρονιά ιδιαιτέρως επιτυχημένη!

Ο σύλλογος μας σε επίπεδο γυναικών θα αναμετρηθεί τη νέα αγωνιστική σεζόν με ιστορικές ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Εθνικός Πειραιά, επίσης θα κληθεί να δώσει αγώνες σε Χίο και Μυτιλήνη καθώς και σε Πάτρα, Ναύπλιο και Τρίπολη!

Με τη σειρά του ο προπονητής του συλλόγου Μιχάλης Μπακογιάννης δηλώνει:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία και την εξέλιξη της ομάδας μας. Τη νέα σεζόν θα εκπροσωπήσουμε την πόλη της Καλαμάτας στην μεγαλύτερη κατηγορία από πλευράς μπάσκετ και αυτό μας κάνει να έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών! Η ομάδα έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω στον αγωνιστικό αλλά και στον οργανωτικό σχεδιασμό για μια νέα χρόνια κατά την οποία ο πήχης είναι αρκετά ψηλός!

Η ομάδα θα χτιστεί πάνω στο βασικό κορμό των νεανίδων και των γυναικών που ήδη υπάρχουν στον σύλλογο και με 2-3 στοχευμένες κινήσεις παιχτριών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα!

Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους και μέσα στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τις πρώτες ανακοινώσεις!

Σίγουρα θα επιδιώξουμε και μια σειρά επαφών με τοπικούς και περιφερειακούς φορείς ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να στηρίξουν τη μεγάλη μας προσπάθεια να διαφημίσουμε το γυναικείο μπασκετ της πόλης μας σε πανελλήνια εμβέλεια, ως ο μοναδικός γυναικείος σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη της Καλαμάτας σε αυτό το επίπεδο!

Τέλος θα ήθελα να κλείσω ευχαριστώντας τις αθλήτριες μου για την προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους συνεργάτες μου που έχω στον Άρι και ιδιαιτέρως τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και τον πρόεδρό μας Φώτη Μπουγά που στέκεται δίπλα σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου μας!».