Εντυπωσιακές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Τριόδου

Εντυπωσιακές πτήσεις  στο αεροδρόμιο της Τριόδου

Μια εντυπωσιακή δράση με πτήσεις jet αεροπλάνων πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο αεροδρόμιο της Τριόδου από τη δραστήρια Μοντελιστική Ένωση Μεσσηνίας, σε συνεργασία με φίλους των πτήσεων με αερομοντέλα από την Αθήνα και τη Ζάκυνθο. 

Οι πτήσεις με μοντέλα jet αεροπλάνα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο και αυτό αναδεικνύει την αξία εκείνου της Τριόδου, όπου η Μοντελιστική Ένωση κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί πτήσεις με τη συμμετοχή και νέων ανθρώπων.

Σήμερα στα ηνία της βρίσκονται οι κύριοι Τσάμης-Κρόμπας-Φραγκιαδάκης-Μπιγιάκης, ενώ αρωγός και δραστήριος παραμένει ο Δημήτρης Αθανασούλιας, που μύησε τη Μεσσηνία στο μοντελισμό. 

Το ενδεχόμενο δε αξιοποίησης των δράσεων της Μοντελιστικής Ένωσης προς όφελος του Δήμου Μεσσήνης και ιδιαίτερα της πόλης της Μεσσήνης συζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Λάσκαρης, αφού το συγκεκριμένο άθλημα έλκει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, ενώ το αεροδρόμιο της Τριόδου είναι από τα πλέον κατάλληλα για να υποστηρίξει τον αερομοντελισμό.