Επίσκεψη Μ. Οικονομάκου στη Θουρία

Επίσκεψη Μ. Οικονομάκου στη Θουρία

Επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα Θουρίας πραγματοποίησε η επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα ξεκινάμε», Μαρία Οικονομάκου, συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Λιάππα, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινότητας Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Ο κ. Κυριακόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά την κα Οικονομάκου για τα προβλήματα της Θουρίας και συγκεκριμένα την παραβατικότητα που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το ρέμα των Αγίων Θεοδώρων από το οποίο φαίνεται να απειλείται η περιοχή, καθώς ένα τμήμα του έχει κλείσει από φερτά υλικά, το γήπεδο της Θουρίας, τους σκουπιδότοπους, την κοινοτική και αγροτική οδοποιία που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, την αξιοποίηση του παλαιού Γυμνασίου Θουρίας, τη διάνοιξη δασικών δρόμων, καθώς και το αίτημα για κατασκευή στον ΑΣΟ αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια μετέβησαν επιτόπου και είδαν από κοντά τα διαχρονικά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των δημοτών της Θουρίας.

Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση η κα Οικονομάκου τόνισε: «Ο συνδυασμός “Καλαμάτα ξεκινάμε” ξεκινά από τη Θουρία σειρά επισκέψεων που θα έχει με όλους τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων. Καταγράφουμε σε συνεργασία με τους προέδρους όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι και θα προσπαθήσουμε να τα φέρουμε στην επιφάνεια για την επίλυσή τους. Ο συνδυασμός μας, άλλωστε, γι’ αυτό δημιουργήθηκε, για να είναι πάντα δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας.

Όσον αφορά στην επίσκεψη στη Θουρία, έχω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω να αναδείξω, εγώ και οι συνεργάτες μου, τα προβλήματα στα οποία έγινα αποδέκτης. Άλλωστε, μερικά από αυτά τα έχουμε φέρει ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη μορφή ερωτήσεων, όπως το γήπεδο που έχει μετατραπεί σε βοσκότοπο, καθώς και την αξιοποίηση του εμβληματικού κτηρίου του παλαιού Γυμνασίου της Θουρίας, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι υπό κατάρρευση».