Πέμπτη στην Τρίπολη, Παρασκευή στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Πέμπτη στην Τρίπολη, Παρασκευή στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Από την Περιφέρεια ξεκινούν

οι συναντήσεις της Γ. Αγγελοπούλου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα συναντηθεί αύριο  η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί την Τρίπολη τη συγκεκριμένη ημέρα. Πάντως, χθες συνεδρίασε η γνωμοδοτική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής, υπό τη Μαργαρίτα Σπυριδάκου, συζητήθηκε το θέμα  της δημιουργίας λογοτύπου, προτάσεις για κατασκευή ιστοσελίδας και έγινε περαιτέρω ανάλυση σε διάφορες προτάσεις που έχουν υποβληθεί προς αυτή. Παράλληλα, η επιτροπή προέβη στον προγραμματισμό επισκέψεων μαθητών των σχολείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ιστορικούς τόπους που σχετίζονται με την επανάσταση του 1821.

Την επόμενη ημέρα, η Γιάννα Αγγελοπούλου θα επισκεφθεί την Καλαμάτα μαζί με το διευθυντή και στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία εν όψει των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το ρόλο που θα έχει η Καλαμάτα, ενώ θα υπάρξει αναφορά και στα όσα ήδη έχουν δρομολογηθεί. Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να γίνει στην πορεία του προγράμματος “Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας”.

Η δε πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” αναμένεται να ξεκινήσει τις συναντήσεις της στην Καλαμάτα από το Δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.