Στην Καλαμάτα σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην Καλαμάτα σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Το Δήμο Καλαμάτας θα επισκεφτεί σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου -μεταξύ άλλων- θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιάννα Αγγελοπούλου θα βρίσκεται στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας στις 12.00 το μεσημέρι. Εκεί, εκτός από τις συναντήσεις που προαναφέραμε, αναμένεται να θέσει τους στόχους του προγράμματος “Ελλάδα 2021”.

Στη συνέχεια πρόκειται να επισκεφθεί το ιστορικό ναό των Αγίων Αποστόλων, το Μουσείο Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτωρίας Γ. Καρέλια”, το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και τη Μονή Βελανιδιάς.

Χθες, βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το δήμαρχο Τρίπολης Κ. Τζιούμη. Επίσης, με εκπροσώπους φορέων, ενώ περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της Τρίπολης προς το «Μεγάλο Καφενείο».

Α.Π.