D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας

D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας

Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί και  σημείο αναφοράς τους για την Ελλάδα.

Μετέτρεψε το πάθος του για την μελέτη του οίνου και την αρμονία μεταξύ κρασιού και φαγητού σε  μόνιμη απασχόληση. Από το Απρίλιο του 2014 που δημιούργησε το δικό του wine bar .DOC, διαγράφει τη δική του επιτυχημένη πορεία ως οινοχόος αλλά και ως εισαγωγέας κρασιών, απ’ όλες τις περιοχές της Ιταλίας που έχει την αποκλειστική τους διάθεση στην Ελλάδα.

Ως γνήσιος sommelier φροντίζει η κάβα του να περιλαμβάνει ένα πλήθος ετικετών, ταυτόχρονα ιδιαίτερων και διαφορετικών.  Γνωρίζει προσωπικά το κάθε μπουκάλι της οινοτέκας του και το συστήνει πάντα με σεβασμό στους ανθρώπους που τον τιμούν δια της παρουσίας του στο D.O.C, αλλά τον επιλέγουν και επιχειρηματικά ως εμπορικό τους συνεργάτη.

Κατέχει τη θέση του προέδρου του Cigar Club Καλαμάτας καθώς και τη θέση του γενικού γραμματέα των club του εξωτερικού  της μεγάλης οικογένειας του Cigar Club Association που αριθμεί 100 μέλη παγκοσμίως και απώτερος στόχος της είναι να είναι να μοιράζεται το πάθος του πούρου και του αργού καπνίσματος  ως μια στιγμή συνάντησης και πολιτιστικής δέσμευσης.

Προστιθέμενη αξία για το wine bar D.O.C αποτελεί o CAFÉ GRECO καθώς είναι το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα που μπορείτε να τον απολαύσετε. Αν έχετε επισκεφθεί τη Ρώμη σίγουρα θα έχετε περάσει από το Antico Café Greco στη Via Condotti.

Στις προθήκες του D.O.C θα βρείτε ζυμαρικά Π.Ο.Π από το Gragnano, ρύζι από το Vercelli, προϊόντα τρούφας από την Pietralunga- Umbria και σοκολάτες από την Modica.

O,τι και να δοκιμάστε στο wine bar D.O.C μπορείτε να το προμηθευτείτε και στο σπίτι σας, μέσω της λιανικής πώλησης.

Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Τηλέφωνο: 2721301998 // fb: D.O.C

Κ.Γ