Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος: 40 χρόνια Δυναμικής Παρουσίας

Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος: 40 χρόνια Δυναμικής Παρουσίας

Με συνεχή παρουσία από το 1973 η εταιρεία Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος  με συνέπεια και γνώση, δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου.

Με εξειδίκευση σε δύσκολες εφαρμογές δίνει τόσο κατασκευαστικές όσο και διακοσμητικές λύσεις τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές, ενώ συνεργάζεται τους καλύτερους οίκους υαλουργίας, ώστε να σας εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων της.

Στη φαρέτρα της  εκτός από τα προϊόντα γυαλιού, διαθέτει και plexiglass. Ένα υλικό που προστατεύει 100% από ιούς και μικρόβια καθώς και  από τα  αερομεταφερόμενα σταγονίδια COV-19 που διασπείρονται κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα.
Με την τοποθέτηση τους στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών (ταμεία – γκισέ-γραφεία),  προστατεύεται άμεσα τόσο ο πελάτης όσο και ο υπάλληλος.

Τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες ασφάλειας και τις νόμιμες προδιαγραφές, η εταιρεία δημιουργεί για εσάς custom made προϊόντα με ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://yalotechnikikalamatas.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2721069496 και 6977903030

Κ.Γ