Έτοιμες οι νεανίδες του Άρι Καλαμάτας να διεκδικήσουν την πρόκριση

Έτοιμες οι νεανίδες του Άρι Καλαμάτας να διεκδικήσουν την πρόκριση

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων βρίσκονται τα κορίτσια του Άρι Καλαμάτας.

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε κι ένα πολύ δυνατό φιλικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής με αντίπαλο την ΑΕΚ Περιστερίου στην Αθήνα, όπου τα κορίτσια απέδειξαν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας!

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Μπακογιάννης Μιχάλης, δηλώνει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε φτάσει σε αυτήν τη φάση, να διεκδικούμε την είσοδο μας στις 6 καλύτερες ομάδες νεανίδων της Ελλάδος! Είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων δουλειάς και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να μας γεμίζει! Είναι δύο ματς και πιστεύω ότι όποιος τα θέλει περισσότερο, θα έχει τον πρώτο λόγο! Κι εμείς είναι σίγουρο ότι τα θέλουμε! Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των παιχτριών μου κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για τους αγώνες αυτούς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις κορασίδες της Καλαμάτας ‘80 για την είσοδο τους στις 6 καλύτερες ομάδες σε επίπεδο κορασίδων!»

Απ’ την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας Έλενα Παρθένη δηλώνει: «Πραγματικά περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις αναμετρήσεις. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θα …ματώσουμε μέσα στο γήπεδο, για να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να το ευχαριστηθούμε…!».