Δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μεσσηνίας προς τιμήν του διοικητή της 120 ΠΕΑ

Δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μεσσηνίας προς τιμήν του διοικητή της 120 ΠΕΑ

Δείπνο προς τιμήν του διοικητή της 120 ΠΕΑ, σμήναρχου (Ι) Πέτρου Ντουλαπτσή, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Μεσσηνίας στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας. 

Με αυτό τον τρόπο ο Σύνδεσμος των Εφέδρων του νομού θέλησε να ευχαριστήσει το διοικητή της 120 ΠΕΑ για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της διοικήσεώς του και καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να αποχωρήσει από τη διοίκηση της μονάδος και να παραδώσει στο μέχρι σήμερα, υποδιοικητή, σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραβλίδη. Από την πλευρά του, ο διοικητής της 120 ΠΕΑ παρέδωσε στον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Νομού Μεσσηνίας, Βασίλειο Γαζούλη, ένα αναμνηστικό κάδρο με όλα τα μαχητικά αεροσκάφη στην ιστορία της μονάδας. 

Εκτός του διοικητή, στο δείπνο είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν ο διοικητής της 77 ΜΕ συνταγματάρχης Χριστόφορος Μοσχονάς, ο υποδιοικητής της 120 ΠΕΑ, σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραβλίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας, πύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς, καθώς και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, υποπύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος. Επίσης, παραβρέθηκαν ο γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Γιάννης Μητρόπουλος, ο ταμίας Σταύρος Χουσέας, ο έφορος Περικλής Νικητόπουλος και τα μέλη του Συνδέσμου  Σταμάτης Κουμανάκος, Βασίλης Μαρκόπουλος και Νίκος Ρούτσης. 

Κ. Γαζ.