Ο Θ. Βασιλόπουλος “βλέπει” θετικό πρόσημο για τη Ναυαρίνου, αλλά δεν αρνείται το διάλογο

Ο Θ. Βασιλόπουλος “βλέπει” θετικό πρόσημο για τη Ναυαρίνου, αλλά δεν αρνείται το διάλογο

Με επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες συνομίλησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Ναυαρίνου, όπου έχει εφαρμοστεί το προσωρινό μέτρο της πεζοδρόμησης (σ.σ. από Φαρών έως Ακρίτα) κατά τις βραδινές ώρες, από 20.00 έως 2.00.

Ο κ. Βασιλόπουλος άκουσε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια για την εφαρμογή του μέτρου, καθώς και παράπονα που διατυπώθηκαν από μικρή μερίδα επαγγελματιών.

Τονίζεται ότι η Δημοτική Αρχή είναι σε επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα με τους επαγγελματίες, υιοθετώντας σχεδόν το σύνολο αιτημάτων που είχαν τεθεί από την πλευρά τους, συμπεριλαμβανομένης και της πρότασης πεζοδρόμησης.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν καταγράψει τα σχόλια, επαγγελματιών, κατοίκων και επισκεπτών, προκειμένου να εξεταστούν τα περιθώρια μικρών βελτιώσεων.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, να καταγράφουμε τυχόν προβλήματα και να δίνουμε λύσεις. Το πρόσημο από την παρέμβαση παραμένει θετικό, κάτι που παραδέχεται η πλειοψηφία των επαγγελματιών της περιοχής.

Σίγουρα υπάρχουν και παράπονα, ωστόσο με το χώρο στάθμευσης στο λιμάνι έχουμε εξασφαλίσει πολλές περισσότερες θέσεις στάθμευσης, καλύτερη και πιο άνετη προσβασιμότητα στην συγκεκριμένη ζώνη.

Θα μεταφέρουμε κάποια ζητήματα στους υπηρεσιακούς, που είναι και ειδικοί στο να αποφανθούν (συγκοινωνιολόγοι, πολεοδόμοι, μηχανικοί κ.ά.) και εφόσον κριθεί ότι απαιτούνται αλλαγές και τροποποιήσεις, εδώ είμαστε για να λάβουμε τις σχετικές αποφάσεις».