Τη διαγραφή Παπανδρέου – Καστανίδη ζήτησε η Νάντια Γιαννακοπούλου

Τη διαγραφή Παπανδρέου – Καστανίδη ζήτησε η Νάντια Γιαννακοπούλου

Συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, μετά την αποχή του Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη από την χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι βαρύ και μάλιστα, σύμφωνα με τα parapolitika.gr, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, ζήτησε ευθέως τη διαγραφή του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Λυπάμαι, αλλά δεν μπορεί να είναι μέλη της ίδιας κοινοβουλευτικής ομάδας με όλους τους άλλους που μπαίνουμε και ακόμη και αν διαφωνούμε, ψηφίζουμε τη γραμμή του κόμματός μας, ύστερα από τις διαδικασίες στα όργανα. Δεν μπορούμε να έχουμε βουλευτές δυο ταχυτήτων» είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Απευθυνόμενη στην Φώφη Γεννηματά, η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε στη συνέχεια ότι ο κ. Παπανδρέου «πλήγωσε την παράταξη το 2015, τον ενέταξες ξανά στο ΚΙΝΑΛ, και όλοι ανοίξαμε την αγκαλιά μας. Και τώρα σε αυτή την κομβική στιγμή για το Κίνημα μας, την ξαναπληγώνει».

Και πρόσθεσε: «Όμως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Θα πρέπει να αναλάβεις ευθύνες, να πάρεις πολιτικά δίκαιη απόφαση. Μπορούμε να συνυπάρχουμε και να συμπορευόμαστε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στο ίδιο κόμμα, μετά τα χθεσινοβραδυνά στη Βουλή; Φρονώ πως όχι!!».

Πηγή: thecaller.gr