Υποτροφίες στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα: Η Ιωάννα Κουτσαντώνη φετινή δικαιούχος

Υποτροφίες στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα: Η Ιωάννα Κουτσαντώνη φετινή δικαιούχος

Η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα, με χορηγό το Ίδρυμα Καπετάν  Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, συνεδρίασε προχθές στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η επιλογή του δικαιούχου φοιτητή ή φοιτήτριας νομικών ή πολιτικών σπουδών, με έτος εισαγωγής 2019, για τη χορήγηση της υποτροφίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Δημήτρης Πολίτης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ως εκπρόσωπος του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ο πανεπιστημιακός Νίκος Ζαχαριάς ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η φιλόλογος Αναστασία Μηλίτση – Νίκα ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και ο νομικός Σωτήρης Φωτέας ως εκπρόσωπος της οικογένειας Φωτέα.

Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2019, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, την Ιωάννα Γεωρ. Κουτσαντώνη, απόφοιτη του 3ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, επιτυχούσα στη Νομική Σχολή του  Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, έλαβε αποφάσεις για τη συνέχιση -ή μη- των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών σε επιτυχόντες παρελθόντων ετών.