Φιλιατρά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία

Φιλιατρά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 57χρονης την Τετάρτη στα Φιλιατρά κρίθηκε προφυλακιστέος.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Πακιστανός δηλώνει αθώος.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του συνηγόρου του, Θανάση Πετρόπουλου, συνήγορο υπεράσπισης που διόρισε το δικαστήριο.


Σήμερα το πρωί αναμένεται ν’ απολογηθεί ο 34χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν που κατηγορείται για τη δολοφονία 57χρονης ημεδαπής την Τετάρτη το μεσημέρι στα Φιλιατρά.

Όπως έχουμε αναφέρει, την Παρασκευή το πρωί έγινε μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας από τα κρατητήρια της Καλαμάτας, όπου κρατούνταν μετά τη σύλληψή του. Ο κατηγορούμενος, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία, ήταν χωρίς δικηγόρο και τις αρνείται από την πρώτη στιγμή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν είχε βρεθεί το αιχμηρό αντικείμενο από το οποίο προκλήθηκαν στη γυναίκα τα θανάσιμα τραύματα. Κανένας δικηγόρος – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας δε δεχόταν να διοριστεί για την υπόθεση και, έπειτα από αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας αποφάσισε, για λόγους θεσμικούς στη λειτουργία και απόδοση της Δικαιοσύνης, να διοριστεί ο πρόεδρός του Θανάσης Πετρόπουλος.

Του Ηλία Γιαννόπουλου