Εράνη Φιλιατρών: Ντουγερόγλου, μπαράζ ανανεώσεων, Λύμπε στον πάγκο και ενισχυμένο ΔΣ

Εράνη Φιλιατρών: Ντουγερόγλου, μπαράζ ανανεώσεων, Λύμπε στον πάγκο και ενισχυμένο ΔΣ

Δυναμικά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής στην Εράνη, ενώ και το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο αποδεικνύει ότι οι Φιλιατρινοί μόνο σε διακοπές δεν βρίσκονται…

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση ή καλύτερα την επιστροφή του πολύπειρου τερματοφύλακα, Θοδωρή Ντουγερόγλου, ο οποίος συγκαταλέγεται στην πλούσια λίστα με τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το τριφυλιακό συγκρότημα (σε πολύ νεαρή ηλικία είχε κάνει το άλμα από την «θυγατρική» ομάδα της Εράνης στον Ολυμπιακό Πειραιώς).

«Ο ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2020/21 με ένα δικό του παιδί, τον Φιλιατρινό Θοδωρή Ντουγερογλου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας» αναφέρουν, πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι».

Προηγουμένως, οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν ανακοινώσει την παραμονή των Μπεγλεκτσή και Ανδρώνη:

«Η ανανέωση συνεργασίας ήταν δεδομένη στον άτυχο της περσινής χρονιάς και τη σεζόν 2020/21 ο Κώστας Μπεγλεκτσής θα σκοράρει με τα χρώματα της ομάδος μας. Ευχόμαστε στο πρώην παίκτη του Πανιώνιου, Καλαμάτας, Σπάρτης, Πανηλειακού, Ιάλυσου «σιδερένιος» και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδος μας» και «Με χαρά μας ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν 2020/21 με τον Λυκούργο Ανδρώνη. Λυκούργο υγεία και πάντα επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας!».

Στον πάγκο της Εράνης θα καθίσει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το φιλιατρινό συγκρότημα και πλέον ως επιτυχημένος προπονητής και με δεδομένη αγάπη για τον σύλλογο, το άθλημα και τα παιδιά αποτελεί ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».

Όλα όμως σε έναν σύλλογο δεν μπορούν παρά να ξεκινούν από μια ισχυρή βάση και αυτό ισχύει και στην Εράνη Φιλιατρών που στο τέλος του περασμένου μήνα πραγματοποίησε συμπληρωματικές εκλογές, προχωρώντας στη διεύρυνση του ΔΣ, επικεφαλής του οποίου παραμένει ο Γιώργος Λυμπερόπουλος. Η πλήρης σύνθεση της διοίκησης των «πρασίνων» έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Λυμπερόπουλος

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κίτσος

Ταμίας: Θανάσης Γκίνος

Γεν. γραμματέας: Γεωργία Πιτταρά

Ειδικός γραμματέας: Γιώργος Γριβοκωστόπουλος

Γενικοί αρχηγοί: Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Γρηγόρης Σταματόπουλος,.

Έφορος υλικού: Δημήτρης Κρεκούκιας

Υπεύθυνη ακαδημιών: Αναστασία Γεωργακοπούλου

Μέλη: Λεωνίδας Σύλλας, Γιώργος Χαλιακόπουλος, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.