«Τουρισμός για Όλους»: Εντάχθηκαν 24 καταλύματα της Μεσσηνίας

«Τουρισμός για Όλους»: Εντάχθηκαν 24 καταλύματα της Μεσσηνίας

Οι πίνακες των καταλυμάτων που εντάχθηκαν, αλλά και όσων αποκλείστηκαν στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού.

Στη Μεσσηνία εντάχθηκαν στο πρόγραμμα συνολικά 24 καταλύματα και ειδικότερα:

-Τρία στη Φοινικούντα, 4 στον Άγιο Ανδρέα, 2 στο Καλό Νερό, 2 στην Πύλο, 2 στη Στούπα, 2 στο Νεοχώρι Λεύκτρου και από ένα σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Βέργα, Μικρή Μαντίνεια, Χώρα Πύλου, Μαραθούπολη, Κυπαρισσία, Πεταλίδι και Ευαγγελισμό Πύλου.

Επίσης 13 καταλύματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που είχαν καταθέσει αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα απορρίφθηκαν λόγω προβλημάτων με τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν.

Κατά των αποτελεσμάτων, όσοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής προς το υπουργείο Τουρισμού, μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, μίας και μόνο ηλεκτρονικής ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσής τους.

Συγκεκριμένα οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν έως και σήμερα Τρίτη, 21/7/2020.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας, όπου απαιτείται, δικαιολογητικά σε ψηφιακή μορφή (ευανάγνωστο αρχείο .pdf ή .jpg).

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή που συγκροτείται για το σκοπό αυτό. Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων θα καταρτιστεί το οριστικό Μητρώο Παρόχων Καταλυμάτων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Παρόχων Καταλυμάτων.

Β.Β.