Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!

Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!

Με πορεία 100 χρόνων και με στόχο την ανάδειξη της υγιεινής, ελληνικής παραδοσιακής διατροφής η οποία βασίζεται σε ντόπια προϊόντα, η οικογένεια Κατσίρα έχει δημιουργήσει μια γαστρονομική πύλη,  βήμα και σπόρο, για οικοτεχνίες, μικρούς και ανερχόμενους παραγωγούς.
Από το 1924 εκπληρώνει τις επιθυμίες απαιτητικών ως προς την ποιότητα της πρώτης ύλης καλοφαγάδων προσφέροντας tailor made υπηρεσίες (δηλαδή υπηρεσίες, κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες των πελατών), γαστρονομικές δημιουργίες και υψηλής ποιότητας κρέατα.
Κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια κάθε αντικείμενο αυτού του παντοπωλείου  μαρτυρούν και ανασύρουν μνήμες και αισθήσεις. Τα ράφια και οι πάγκοι με τα λαχταριστά καλούδια, τα ψυγεία του, τα καφάσια του παραπέμπουν στα πρώτα μπακάλικα.

Όπως μας εξηγεί ο κος Τάκης Κατσίρας, “η φάρμα διαθέτει μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων καλύπτοντας με το παραπάνω τις ανάγκες μιας οικογένειας καθώς έχει αυστηρό, γευστικό και ποιοτικό κριτήριο εξασφαλίζοντας μας πρώτης τάξεως λιχουδιές”.

Με αρωγό την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις υποδείξεις από το έμπειρο προσωπικό μπορεί κάποιος να βρει το κατάλληλο κρέας για το πιάτο που σκέφτεσαι να μαγειρέψει ή ακόμα συνταγές και συμβουλές για το μαγείρεμά του.
Σε αυτό συμβάλλουν οι έτοιμες σάλτσες, οι μαρινάδες, τα τσάτνευ, τα ξύδια και όλα αυτά που βρίσκουμε στις προθήκες του και μπορούν να πλαισιώσουν αυτές τις παρασκευές αλλά και η πολύ προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα αλλαντικών και τυριών που διαθέτει.
Η μεσσηνιακή γη, η Ελλάδα είναι νόστιμη και εδώ θα το επιβεβαιώσεις!