Διαμαρτυρίες και οργή από κατοίκους της Δυτικής Μάνης για σκουπίδια και νερό

Διαμαρτυρίες και οργή από κατοίκους της Δυτικής Μάνης για σκουπίδια και νερό

Ένα… βουνό προβλήματα προσπαθεί να λύσει ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας. Εκτός από τον κορωνοϊό και τα αλυσιδωτά εμπόδια που προκλήθηκαν στην καθημερινότητα του δήμου, υπάρχουν και τα βασικά θέματα της ύδρευσης και της καθαριότητας.


Οι δημότες από τη μια κατανοούν, αλλά από την άλλη βλέπουν ότι δεν δίνεται λύση σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ίδιους αλλά και την περιοχή. Το μέγεθος του προβλήματος αντανακλάται και στο τηλεφωνικό κέντρο του “Θ”, στο οποίο, καθημερινά, καταγράφουμε παράπονα, διαμαρτυρίες και οργή από την πλευρά των κατοίκων.


Στην Τραγάνα δεν είχαν πόσιμο νερό οι κάτοικοι για κάποιες ημέρες, ενώ, χθες, λάβαμε επιστολή κατοίκων από τις περιοχές Αρχοντικό, Παλιόχωρα, Ακρογιάλι και Κιτριές.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι δημότες από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες, σε χώρους από τους πλέον επισκέψιμους, δεν είχε περάσει όχημα περισυλλογής απορριμμάτων, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι απελπιστική, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, η οποία ήδη όπως αναφέραμε έχει προβλήματα με τον κορωνοϊό.
Α.Π.