Η Αρετή Κετιμέ και τα “Ακούσματα Ανατολής” σήμερα στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού

Η Αρετή Κετιμέ και τα “Ακούσματα Ανατολής”  σήμερα στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού

Σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου και  ώρα 9 μ.μ.,  στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής” θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια. Υπέροχες μουσικές σε γιορτές, σε πανηγύρια, στα καφενεία – τα λεγόμενα «Καφέ -Αμάν»,  αλλά ακόμη και σε αυλές σπιτιών και στους δρόμους, αφήνοντας έναν αέρα από ηχοχρώματα να αιωρούνται πάνω από την πόλη, δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Η Αρετή Κετιμέ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μια από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Το σχήμα ακούσματα ανατολής αποτελείται από τους: Ταξιάρχη Γεωργούλη, Βαγγέλη Καρίπη, Τάσο Πούλιο, Γιώργο Ψάλτη. Αναγνωρισμένοι μουσικοί στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας θα συμπράξουν με την μοναδική Αρετή Κετιμέ που παρά το μικρό της ηλικίας της την ακούμε σχεδόν 20 χρόνια (τελετή λήξης ολυμπιακών αγώνων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δισκογραφία).

Καλλιτέχνες :Αρετή Κετιμέ φωνή, Ταξιάρχης Γεωργούλης- ούτι, Βαγγέλη Καρίπη – κρουστά, Τάσος Πούλιος –κανονάκι, φωνή, Γιάννης Πούλιος – βιολί, Σοφία Ευκλείδου – τσέλο.

Δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ίδια ημέρα 9:00- 13:00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.