ΠΑΕ Καλαμάτα: Νέος μέτοχος ο Μεσσήνιος Κώστας Βεργής

ΠΑΕ Καλαμάτα: Νέος μέτοχος ο Μεσσήνιος Κώστας Βεργής

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα:

O Kώστας Βεργής, μεσσήνιος επιχειρηματίας, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, μπαίνει στην Διοίκηση, μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο κ. Πρασσά και την παράθεση των στόχων οι οποίοι συμβαδίζουν με τα δικά του όνειρα για την μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Διαφάνεια σε όλα και επιστροφή των αγνών φιλάθλων στο γήπεδο όταν με το καλό το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, είναι το πρώτο μέλημά του.

Ο κ. Βεργής ασχολείται με τον κλάδο της υγείας, με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων. Γεννήθηκε στην Διμάνδρα Μεσσηνίας το 1977. Έπαιξε ποδόσφαιρο και τα τελευταία χρόνια ασχολιόταν διοικητικά με τον ΑΟ Διαβολιτσίου.

ΥΓ: Ο κ. Γιώργος Ράλλης κατέβαλε το ποσό χρημάτων που του αναλογεί και κράτησε το 10% των μετοχών μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Νέο μέλος και στο Γραφείο Τύπου

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης αναλαμβάνει υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου με αρμοδιότητες την ενημέρωση στο επίσημο site της ομάδας και το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο με συνεντεύξεις και πλάνα από προπονήσεις και αγώνες της ομάδας μας.