Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Συνάντηση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020

Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Συνάντηση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020

Ευρεία συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου, την οποία συντόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος. Αντικείμενό της ήταν η εξέλιξη της υλοποίησης των ενταγμένων έργων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και η προετοιμασία των κατάλληλα ώριμων προς ένταξη σε επόμενες προσκλήσεις έργων.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων και λοιποί φορείς – δικαιούχοι υλοποίησης έργων, ενώ υποστηρίχθηκε με την παρουσία στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής, τεχνικών συμβούλων, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας και της ΠΕ Μεσσηνίας.

Συνάντηση με τον ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας
Στο μεταξύ, με τον Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άρις Καλαμάτας συναντήθηκε στο γραφείο του ο κ. Αναστασόπουλος. Ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Φώτης Μπουγάς, ο προπονητής Μιχάλης Μπακογιάννης και η αρχηγός της ομάδας Δανάη Κουτέλα ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη ότι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα τους κατηγορίας μπάσκετ γυναικών θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική.

Με τη σειρά του ο κ. Αναστασόπουλος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την εκτενή ενημέρωση, τους ευχήθηκε δε κάθε επιτυχία στην ομάδα τους κατά την αγωνιστική περίοδο, ενώ τους συνεχάρη για την προώθηση του αθλητισμού στον τόπο μας.